Záruka 24 mesiacov
Je veľmi zaujímavý čaj. Je vyrábaný z práškového čaju Matcha a ryžového škrobu. Ryžový škrob tu slúži ako pojivo čaju. Zo zmesi práškového Match, škrobu a vody sa vytvorí hustejší pasta, ktorá je potom pretlačovaná cez milimetrové sitko. Vznikajú tak rezance o dĺžke cca 2cm.
Japonská Kokeicha má úžasnú naturálnu trávnatú chuť, z ktorej je cítiť nevtieravým tónom príroda. Zasnežené vrcholky hôr, vietor preháňajúci sa vo steblách trávy, tieto pocity napadajú väčšinu čajomilov ochutnajících prvýkrát tento čaj. Ryžový škrob dáva čaju zaoblené hodvábne textúry.
Japan Kokeicha je úžasný čaj plný prírody.
Tradičná príprava: 10g čaju na 750ml vody. Zaliať vodou o teplote 80 °C nižšie teploty evokujú naturálnost čaju.

|