Záruka 24 mesiacov
V Grúzii je pestovanie a spracovanie čaju neoddeliteľnou súčasťou kultúry. Pri nadvláde ZSSR však došlo k určitému úpadku. Teraz sa gruzínske čaje opäť vracajú do priazne čajomilov. Produkcia rastie a zakladajú sa nové čajové plantáže.
Gruzínsky čaj ktorý Vám tu predstavujeme, je mocný svojim spracovaním a je veľmi populárny. Čaj je namletý
na jemný prášok. Vďaka tomu je možné pripraviť ako rýchlovku bez sciedzania. Jednoducho dáte lyžičku čajového prášku do hrnčeka, zalejete vriacou vodou a necháte klesnúť ku dnu. Tento čaj je vynikajúcou alternatívou kávy. Samozrejme vo vysokej kvalite, ktorú u vrackovaných čajov márne hľadáme.
Čaj je tmavo hnedý, má kvetinovú vôňu a medové aróma.
Tradičná príprava: \"na turka\" zalejeme vodou cca 95 °C a necháme klesnúť ku dnu.
Do hrnčeka volíme v množstve cca 1/2 čajovej lyžičky. Alebo štandardná príprava 1 lyžička na 300ml a nechať 2-4 min vylúhovať

|